Sveahus vision är att möta den skandinaviska marknadens behov av bostäder, av hög kvalitet och för produktion på en större skala.

Startsidan

Det började med en vision om att möta den skandinaviska marknadens behov av bostäder, med en produkt av hög kvalitet och med möjligheter för produktion på en större skala. Sveahus började erbjuda fullständiga lösningar för färdiga hus, från arkitektritning till montering på plats och installation av interiör. Möjligheten att välja nyckelfärdiga lösningar är en stor fördel på dagens marknad, för entreprenörer i alla led av processen likväl som för slutkonsumenten.

Under de senaste åren har den europeiska marknaden gått mot att bli mer flexibel och öppen, och varu-, tjänst- och kapitalflödet fungerar alltmer problemfritt. Det stora behovet på bostadsmarknaden medför nya utmaningar för byggföretagen, så väl som nya möjligheter på grund av ny teknik och en ökad globalisering. Sveahus mål är följaktligen att befinna sig där det finns ett behov och snabbt tillgodose marknadens behov med innovativa bostadslösningar.

Med mer än 30 års erfarenhet i byggbranschen bygger vi och våra samarbetspartners bostadslösningar som når upp till dagens krav på kvalitet, design och miljöhänsyn. Sveahus företagsledning har lång erfarenhet av byggteknik och i att utveckla kompetens på global, statlig och lokal nivå efter projekt i bland annat USA, Sydamerika och de skandinaviska länderna.

Sveahus är stolt att kunna samarbeta med några av de främsta företagen i Europa inom civilingenjörsarbete, byggteknik och produktion. Våra hus med färdig konceptdesign så väl som våra flexibla byggnations lösningar har tagits fram med höga krav på kostnadseffektivitet, kvalitet och design ner i minsta detalj. Vi har en stark vision om ansvar, som innebär att göra bra och långsiktiga affärsbeslut och att vara en pålitlig aktör i samhället.

Vi på Sveahus vill vara det självklara valet som affärspartner, och vill därför alltid leverera en produkt som vi kan vara stolta över.

Hustyper

Vi på Sveahus bygger med flera olika tekniker, beroende på kundens behov och byggnadens användningsområde. Vi levererar prisvärda, nyckelfärdiga hus och tillhandahåller expertrådgivning från det initiala planeringsstadiet till den slutgiltiga installationen för att säkerställa att du som kund är helt nöjd. Vi bygger bland annat envåningshus av modultyp, flervåningshus, hus med träregelstommar och attefallshus. Vi bygger även passivhus som skapats med modern teknik och en vision om ett hållbart och miljövänligt boende. Denna byggnadsstandard precis som alla våra hus byggs med högsta krav på standard vad gäller material och arbetsmetoder. För att visa våra kunder vår stora tillförlit i vår produkt erbjuder vi tio års garanti på alla våra byggnader.

Äppelträdgården

Äppelträdgården är ett prisbelönt nytt bostadsområde idealiskt placerat mellan stadskärnan och havet, som i sin första etapp blev utsedd till Sveriges bästa bostadsområde under två år av Sveriges Arkitekter 2011! De stilrena och inbjudande tvåvåningshusen i Äppelträdgården ligger grupperade mellan smala gränder med lugna grönytor emellan, och kombinerar modernt designuttryck med närhet till naturen. Husen finns som parhus, radhus och hyreshus och har en exteriör av trä i färgade kulörer, vilket ger området ett livfullt och spännande uttryck. Interiören har material och färger i fräscha klassiskt nordiska toner som ger de boende utrymme att sätta sin egen prägel på hemmet. Samtliga hus har en egen uteplats och tillgång till den gemensamma Äppelträdgården, hjärtat i bostadsområdet där man mitt i den moderna arkitekturen har skapat en plats för gemenskap.

Interiör

Vi på Sveahus erbjuder allt du behöver för att få rätt interiör till ditt perfekta drömboende– från idéskisser, möbler, tekniska ritningar, 3D visualiseringar och materialval, till arbetskraft, leverans och montering. Med hjälp av experter inom inredning, design och byggnation har vi på Sveahus tagit fram fyra designkoncept för att du som kund enkelt ska kunna hitta interiör som passar just dig. I koncepten ingår trägolv, ett färdigt köks- och badrumskoncept, samt tre sorters klinker att välja mellan. Det enda du behöver göra är att välja mellan våra fyra designkoncept, så sköter vi allt och levererar dig ett hem komplett med inredning, färdigt för inflyttning.

Smarta Hem

För att ytterligare öka standaren på våra kunders boende har vi beslutat att sätta in ett Smart Hem-paket från Compare-IT i alla våra hus! Smart Hem-lösningen innebär att du som kund får ökad säkerhet och trygghet samt ökad kontroll över funktioner som energianvändning och anpassad belysning, allting enkelt styrt från din app. Oavsett var du är kan du alltid kontrollera att allt står rätt till och om något händer får du ett larm på din mobil, t.ex. vid inbrott eller vattenläcka. Praktiska funktioner som motorvärme, väckarklocka med långsamt stegrande belysningen och olika lägen för personligt anpassad belysning ökar komforten i ditt hem.

Tjänster

Vi levererar prisvärda, nyckelfärdiga hus och tillhandahåller expertrådgivning från det initiala planeringsstadiet till den slutgiltiga installationen för att säkerställa att du som kund är helt nöjd.

Våra hus

Interiör

Vi på Sveahus erbjuder allt du behöver för att få rätt interiör till ditt perfekta drömboende.

  • Attefall Houses
  • Passive Houses
  • Timber Frame Houses
  • Modular Houses
  • Multi-story Houses
  • Smart Homes
  • Interior Design
© Sveahus2020

Hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta godkänner duvåra villkor.