Sveahus attefallshus i serien The Nordic Light Collection är designade för ett stilrent och modernt uttryck. Dessa praktiska små hus med sin avskalade design kombinerar elegans med smarta användbara ytor, för ett lyxigt compact living boende.

Hus

I krävande projekt snabbar ett högpreliminerat elementsystem baserat på avancerade och standardiserade lösningar upp på plats. Det praktiskt taget obegränsade utbudet av öppningar och elementbeklädnadsalternativ möjliggör precisionsanpassning av fasadkonceptkoncept till olika byggnaders olika krav.

Sveahus tillhandahåller expertrådgivning från det inledande planeringsstadiet helt och hållet till installationen för att säkerställa att kunden är 100% nöjd med produkten. Vi kan ge en garanti på 10 år för varje hus som en demonstration av vår tro och engagemang för vår produkt.

Hus

I krävande projekt snabbar ett högpreliminerat elementsystem baserat på avancerade och standardiserade lösningar upp på plats.

Attefallhus

Sveahus attefallshus i serien The Nordic Light Collection är designade för ett stilrent och modernt uttryck.

Flervåningshus

Vid mer komplicerade byggprojekt används ett system med färdigmonterade delar skapat från standard- och mer avancerade lösningar, för en snabbare byggprocess på plats.

Passivhus

Med en vision om ett hållbart och miljövänligt boende har man med hjälp av modern teknik utvecklat en byggnadsstandard som är energieffektiv, miljövänlig och prisvärd på en och samma gång.

Modulhus

Sveahus modulhus passar perfekt som enbostadshus, flerbostadshus eller andra byggnader och transporteras enkelt till både tätorter och avskilda platser.

Hus med träregelstommar

Sveahus med samarbetspartner har utvecklat nyskapande teknologi för det klassiska byggnadskonceptet av hus med träregelstommar, för en större skala och med hög kvalitet.

Interiör

Vi på Sveahus erbjuder allt du behöver för att få rätt interiör till ditt perfekta drömboende.

  • Attefall Houses
  • Passive Houses
  • Timber Frame Houses
  • Modular Houses
  • Multi-story Houses
  • Smart Homes
  • Interior Design
© Sveahus2020

Hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta godkänner duvåra villkor.