Attefall Pacific I

Attefall Pacific II

Attefall Rays

Attefall Star

Attefall Night

Sveahus attefallshus i serien The Nordic Light Collection är designade för ett stilrent och modernt uttryck. Dessa praktiska små hus med sin avskalade design kombinerar elegans med smarta användbara ytor, för ett lyxigt compact living boende.

Attefallshus

Sveahus attefallshus i serien The Nordic Light Collection är designade med ett stilrent och modernt uttryck. Dessa praktiska små hus med sin avskalade design kombinerar elegans med smart användning av yta, för ett lyxigt compact living boende.

En generös takhöjd och stora fönster som går ända ner till golvet gör att dessa små hus på 25 kvadratmeter upplevs som rymliga och öppna. Ett mysigt sovloft med ståhöjd och plats för dubbelsäng bidrar till känslan av ett luftigt boende. Husen har ett rymligt allrum och designritat kök och badrum, där vi kan erbjuda ett stort utbud av kakel. Uteplatsen med trägolv följer samma stil som huset, och skapar en trevlig plats med rum för bord och stolar.

Sveahus attefallshus är en typ av modulhus som med en effektiv och beprövad byggnadsprocess snabbt står nyckelfärdiga. De uppfyller alla svenska byggnadskrav på permanentboende, så som våtrumsintyg, elinstallationer enligt Elverket, brandsäkerhet och Säker vatten. För att visa våra kunder vår stora tillförlit i vår produkt erbjuder vi tio års garanti på alla våra byggnader. För dessa hus med permanentboenderätt som klassas som komplementboende till bostadshus, krävs ej bygglov utan endast en anmälan till kommunen. Kontakta oss gärna för mer information om våra attefallshus.

Attefallshus

Sveahus attefallshus i serien The Nordic Light Collection är designade för ett stilrent och modernt uttryck.

Aurora (video)
Corona (video)
Draperies (video)
Pacific (video)
Pluto (video)
Rays (video)

Rays #2

Star

Aurora

Corona

Draperies

Pacific

Pluto

Rays

Rays #3

Star #2

Aurora inredning

Corona interiör

Draperies interiör

Pacific intriör

Pluto interiör

Rays interiör

Star (video)

Star #3

  • Attefall Houses
  • Passive Houses
  • Timber Frame Houses
  • Modular Houses
  • Multi-story Houses
  • Smart Homes
  • Interior Design
© Sveahus2020

Hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta godkänner duvåra villkor.