Vi på Sveahus erbjuder allt du behöver för att få rätt interiör till ditt perfekta drömboende. Det enda du behöver göra är att välja mellan våra fyra designkoncept, så sköter vi allt och levererar dig ett hem komplett med inredning.

Inredningsdesign

Vi på Sveahus erbjuder allt du behöver för att få rätt interiör till ditt perfekta drömboende– från idéskisser, möbler, tekniska ritningar, 3D visualiseringar och materialval, till arbetskraft, leverans och montering. Vi arbetar med flera olika slags material: målade/polerade träfiberskivor (MDF), olika typer av naturlig plywood (ek, ask, wenge etc.), glasfasader med aluminiumprofiler, målat glas och bänkskivor av akryl, beroende på dina preferenser. Det enda du behöver göra är att välja mellan våra fyra designkoncept, så sköter vi allt och levererar dig ett hem komplett med inredning, färdigt för inflyttning. 

Designkoncept

Med hjälp av experter inom inredning, design och byggnation har vi på Sveahus tagit fram fyra designkoncept för att du som kund enkelt ska kunna hitta interiör som passar just dig. I koncepten ingår trägolv, ett färdigt köks- och badrumskoncept, samt tre sorters klinker att välja mellan.

Standard – Ett stilrent konceptpaket med tidlös design. Ljusa fräscha inredningsval som accentueras av gråa toner och ett klassiskt vitt kök. Detta val ger utrymme för många olika inredningsstilar.

Elise – Konceptet riktar sig till det medvetna och vågade paret som vill sticka ut lite från det klassiska. Sobra färger och ett mörkt golv ger en exklusiv känsla, med stora vackra klinkerplattor och enhetliga val. Det stilrena köket med sina mörka ytskikt blir en del av inredningen.

Melba – Detta koncept riktar sig till det världsvana paret som med stora middagar gör köket till husets hjärta. Ett mörkt ekgolv med mycket kontraster och ljusa väggar ger utrymme för en stil som är modern, traditionell eller med etniska inslag, och ger hemmet en hemtrevlig känsla. Härlig brasserikänsla på kök med bänkskiva i rostfritt stål.

Ingrid Marie – Ljusa och klassiska färger och materialval ger detta koncept en stilren design. Klassiska nordiska möbler av kvalitet blandas med moderna material i en ljus miljö. Trygga, hållbara val och gedigna ytskikt. Konceptet är funktionellt och praktiskt men samtidigt ombonat och hemtrevligt.

Köksmöbler, garderob, badrum, sovrumsmöbler

Genom samarbete med några av de främsta möbelproducenterna i norden så som Marbodal Kök, har vi möjlighet att erbjuda hela set av inredning för kök, badrum, sovrum, vardagsrum, garderober mm till våra hus. Designa ditt drömboende genom att kombinera möbler och annan interiör från våra kataloger. Vi står alltid till förfogande med hjälp av val av produkter och material.

Parkettgolv

Beställ ett vackert och tåligt trägolv, för ett skapa ett personligt hem med unik karaktär. Vi kan erbjuda flera olika slags parkettgolv och andra gedigna trägolv av hög kvalitet, från ultramatt till högglans. Välj ur vårt stora utbud av golv och kombinera med annan interiör för att skapa ditt personliga uttryck. Låt dig inspireras av golven i stilarna Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast och Classic Elegance från vår samarbetspartner BOEN-parkett.

Vägg- och golvplattor

Vi har ett stort utbud av vackra vägg- och golvplattor från Spanien och Italien (Ceramica Vallenuga, Saine, Naxos, Cinca, Powergrass, Ibero, Refin, Iris, Saloni Ceramica, Gigacer). Vi kan erbjuda sten- och keramikplattor i alla kulörer och uttryck, för att du ska hitta det som passar just din stil.

Gedigen akryl

Hållbart och elegant gedigen akryl kan med fördel användas till många olika slags ytor. Vi kan erbjuda ett stort utbud av design och färg, t.ex. marmormönster, fräscht vitt eller starka kulörer, för att skapa en design som passar ditt hem. De högkvalitativa och fläckbeständiga materialen från Staron®, Corian®, Hanex® är lätta att rengöra och att reparera. De tål bakterier, mögel och fukt och passar lika bra i köksbänkskivor och i badrum som i de medicinska- och matberedningsanläggningar de ofta används i. Då materialet kan formas efter dina önskemål är det bara din fantasi som sätter gränserna.

Interiör

Vi på Sveahus erbjuder allt du behöver för att få rätt interiör till ditt perfekta drömboende.

Elise

Konceptet riktar sig till det medvetna och vågade paret som vill sticka ut lite från det klassiska.

Standard

Ett stilrent konceptpaket med tidlös design. Ljusa fräscha inredningsval som accentueras av gråa toner och ett klassiskt vitt kök. Detta val ger utrymme för många olika inredningsstilar.

Ingrid Marie

Detta koncept riktar sig till det världsvana paret som med stora middagar gör köket till husets hjärta.

Melba

Ljusa och klassiska färger och materialval ger detta koncept en stilren design. Klassiska nordiska möbler av kvalitet blandas med moderna material i en ljus miljö.

  • Attefall Houses
  • Passive Houses
  • Timber Frame Houses
  • Modular Houses
  • Multi-story Houses
  • Smart Homes
  • Interior Design
© Sveahus2020

Hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta godkänner duvåra villkor.