Äppelträdgården

Blockflöjtsgatan - Trä fasad

Cymbalgatan - Metall fasad

Trumpgatan - Cortenplåt fasad

Äppelträdgården interiör

Äppelträdgården är ett prisbelönt nytt bostadsområde idealiskt placerat mellan stadskärnan och havet, som i sin första etapp blev utsedd till Sveriges bästa bostadsområde under två år av Sveriges Arkitekter 2011.

Äppelträdgården

Äppelträdgården är ett prisbelönt nytt bostadsområde idealiskt placerat mellan stadskärnan och havet, som i sin första etapp blev utsedd till Sveriges bästa bostadsområde under två år av Sveriges Arkitekter 2011!

Trivsamt område med nära till allt

De stilrena och inbjudande tvåvåningshusen i Äppelträdgården ligger grupperade mellan smala gränder med lugna grönytor emellan, och kombinerar modernt designuttryck med närhet till naturen. Området har nämligen nära till allt; skola, förskola, idrottsanläggningar, samt shoppingområdet Frölunda torg och friluftsområdet Ruddalen. Det natursköna närområdet ger möjlighet till både löpning och skogspromenader, och på det närliggande Slottsberget kan man hitta en fornborg med bronsåldersröse. Du tar dig enkelt hit från stadskärnan med kollektivtrafik, från Linnéstadens restauranger och kaféer är det endast tio minuters resa. Lika enkelt är det att ta sig till havet, på sommaren kan du med cykel på bara femton minuter ta dig till de populära badplatserna Ganlet och Fiskebäcksbadet.

Hus med modernt formspråk

Husen finns som parhus, radhus och hyreshus och har en exteriör av trä i färgade kulörer, vilket ger området ett livfullt och spännande uttryck. Interiören har material och färger i fräscha klassiskt nordiska toner som ger de boende utrymme att sätta sin egen prägel på hemmet. Från gränden hittar du husets entré som ligger skyddad under tak, där du först kommer in i en rymlig hall klädd i klinker. En del av radhusen har ett extra stort vardagsrum på 60 kvadratmeter, dessa hus har dessutom uteplatser i två väderstreck. Husen har även ett kallförråd där säsongsutrustning kan förvaras, och parkeringsplats finns som tillval. Samtliga hus har en egen uteplats och tillgång till den gemensamma Äppelträdgården, hjärtat i bostadsområdet där man mitt i den moderna arkitekturen har skapat en plats för gemenskap. På ovanvåningen finns möjlighet att skapa upp till fyra sovrum samt ett extra rum som kan utnyttjas som arbetsrum, tv-rum eller extra garderober. Badrummen bjuder på en nordiskt stilren tolkning av ljus och färg med sitt ljusa kakel och mörkare klinkergolv.

Köpprocess

Äganderätterna i Äppelträdgården säljs till fasta priser genom mäklare på Bjurfors. Om du är intresserad av ett boende i Äppelträdgården måste du först göra en intresseanmälan. Turordningen kommer sedan att lottas fram för att köpprocessen ska bli så rättvis som möjligt. Innan byggstart skriver man på två avtal, ett för köpekontrakt av tomten och ett entreprenadkontrakt för huset. När det blir dags för finansieringen har vi goda bankkontakter, som är väl insatta i projektet och kan erbjuda dig fördelaktiga villkor. Kontakta gärna oss på Sweahus eller ansvarig mäklare på Bjurfors för mer information.

Äppelträdgården

Husen finns som parhus, radhus och hyreshus och har en exteriör av trä i färgade kulörer, vilket ger området ett livfullt och spännande uttryck.

Blockflöjtsgatan - Trä fasad

Äppelträdgården inredning

Cymbalgatan - Metall fasad

Äppelträdgården

Trumpgatan - Cortenplåt fasad

  • Attefall Houses
  • Passive Houses
  • Timber Frame Houses
  • Modular Houses
  • Multi-story Houses
  • Smart Homes
  • Interior Design
© Sveahus2020

Hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta godkänner duvåra villkor.